Türk markasına sahip bir otomobil üretilmesi fikrini ilk kez Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün 8 Aralık 2010’da İstanbul’da düzenlenen AutomotivİST toplantısında …
Konu: Geri: Yeni Yaris Cenevre'de Perş. 10 Mart - 10:24
bundan mı alsam hee sölemeyei unuttum arkadaşlar. toyota plazaya gitmiştim expertiz yaptırırken orda bir satıcıyla görüştüm yaris alıyolardı işte almayın diyeyim yeni kasası çıkçak diye latife ettim aman aman dedi o zaman dedim corolla ne zaman kasa değiştircek onu söyle? 2013 te dedi. o da yarisin sedanı olacak dedi bu da benden bir bilgi.
bu arada yeni arabam hayırlı olsun peugeot 306 98 model. orheen 306.rforum.biz açta ondanda yorum yapayım.
En son talkers tarafından Perş. 10 Mart - 11:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Konu: Geri: Yeni Yaris Cenevre'de Perş. 17 Mart - 11:55
talkers demiş ki:
bundan mı alsam hee sölemeyei unuttum arkadaşlar. toyota plazaya gitmiştim expertiz yaptırırken orda bir satıcıyla görüştüm yaris alıyolardı işte almayın diyeyim yeni kasası çıkçak diye latife ettim aman aman dedi o zaman dedim corolla ne zaman kasa değiştircek onu söyle? 2013 te dedi. o da yarisin sedanı olacak dedi bu da benden bir bilgi.
bu arada yeni arabam hayırlı olsun peugeot 306 98 model. orheen 306.rforum.biz açta ondanda yorum yapayım.
abi hayırlı olsun..güle güle kullan..
yaris'in sedanı olacak derken yeni yaris'e benzeyecek demek istedi sanırım..
Konu: Geri: Yeni Yaris Cenevre'de Cuma 18 Mart - 9:30
auriste kalkacak yerine yaris olacak diye duyumlar aldım. yarisin yerinede aygo yu getireceklermiş. ben corolla almayı düşünüyordum seneye ama biraz bekleyeceğim sanırım 2 sene kadar çünkü bu arada yeni kasası çıkacak elektrikli arabalar artacak vs. bekleyelim göreceğiz..
Konu: Geri: Yeni Yaris Cenevre'de Çarş. 23 Mart - 23:34
ya foruma bi kaç gündür girilemiyordu..bu yüzden herkese merabalar...yaris sedan güzel araç corolla apayarı ama şu elektrikli hele bi tam otursun artık ondan sonra araba değiştirmeli bence
Konu: Geri: Yeni Yaris Cenevre'de Perş. 24 Mart - 10:19
ben erken davrandım ve sattım tabi işin içine ev girdi ama isabet oldu bu sene sonunda elektrikliler satılmaya başlanacak renault fluence z.e, kangoo z,e. bide kompakt bi modeli var nasıl diyeyim pejo 107 ayarında twizy z.e galiba. ben bursadayım yollarda görüyorum bu araçları heryeri bantlı geziyolar.